Blog - informativni kotiček

Kuhinja – kraljica naših prostorov

Objavljeno: 01.09.2017

Se kdaj vprašamo, kje v našem domu preživimo največ časa in kje najbolj uživamo? Po napornem dnevu nas pot verjetno zanese najprej v kuhinjo, natančneje v hladilnik, kjer za silo potešimo našo lakoto. Sledi priprava kosila, druženje z družinskimi člani, pitje kave … In vse to v istem prostoru. Lahko torej upravičeno rečemo, da je kuhinja prostor, brez katerega verjetno ne bi šlo. Nekateri celo menijo, da je ta prostor kraljica naših prostorov.

Preberite več

Kuhinje v naših domovih so lahko pravi raj za druženje

Objavljeno: 01.09.2017

Če so naši prostori opremljeni tako, da se v njih dobro počutimo, potem je naš cilj dosežen. Primerna oprema nas namreč vzpodbudi, da smo radi v svojih prostorih in da tja povabimo tudi naše prijatelje in znance. Kuhinje pa na splošno veljajo za prostore, kjer druženje lahko preraste v pravo malo zabavo.

Preberite več

Kuhinja je izjemno pomemben prostor v našem domu

Objavljeno: 28.08.2017

Ljudje radi preživljamo prosti čas v svojih domovih. V nekaterih prostorih se nahajamo nekoliko dlje časa kot pa v drugih. Kuhinja je npr. prostor, kjer preživimo večji del časa, saj v njej kuhamo, se hranimo, družimo, pogovarjamo in še bi lahko naštevali.

Preberite več

Vrhunske kuhinje po meri