Izris kuhinje

Si želite vrhunske moderne kuhinje po meri, prilagojene vsem vašim željam in omejtivam?
Si želite točne dobave in montaže kuhinje po meri?
Si želite kuhinjo po meri brez doplačil?
Si želite strokovno svetovanje izkušenih poznavalcev oblik in materijalov?
Si želite kuhinjo po meri brez reklamacij in dolgotrajnih odprav napak?

Potem smo mi nedvomno pravi naslov za Vas!

Studio Domestika vam nudi kuhinje po meri vrhunskega italijanskega proizvajalca kuhinj po meri Sicc. Ključna prednost kuhinj po meri je individualni izbor materialov, barv in elementov, tako po višini, kot tudi globini. Naši strokovnjaki vam bodo vašo individualno kuhinjo po meri izrisali tako na domu kot seveda v vseh naših salonih.

Kuhinje po meri so primerne za vse oblike prostorov, tako klasične, kot tudi razgibano moderne ali mansardne. Rok dobave kuhinje po meri je odvisen od izbranih materialov, vsekakor pa na dan vplačila avansa dobimo točen termin dobave. Termin dobave kuhinje po meri je 100% zanesljiv, saj gre za podjetje z več desetletno tradicijo, znanjem in izkušnjami, ki kotira na milanski borzi vrednostnih papirjev. Vsako drugo leto, tudi razstavijo nove modele kuhinj po meri na treh največjih sejmih v Evropi – Milanu, Kölnu in Moskvi.

Dodatna prednost naših kuhinj po meri je, da ni potrebnih doplačil pri predelavah, kot je to praksa pri večini ostalih ponudnikov. Ob tem vam skrbno načrtovanje in vrhunska obdelava materialov zagotavljajo maksimalno varnost in minimalno tveganje za reklamacije. Pri vseh doslej dobavljenih kuhinjah po meri, še nismo imeli reklamacije, kar je izjema v slovenskem prostoru. Cilj Studia Domestika je, da ta izjema postane pravilo. Vabimo vas, da skupaj z nami postanete del te spremembe na bolje.

Tako lahko izgleda vaš izris