Kuhinje Domestika

Kuhinja je kraljica med prostori. Tukaj živimo intenzivneje in preživljamo več časa kot v katerem koli drugem prostoru v hiši. To je prostor, v katerem se srečujemo in preživljamo skupni čas. Kot družina, par ali prijatelji.

V kuhinji kuhamo, jemo, uživamo. To je prostor, v katerem si zares vzamemo čas. V njem se prepiramo in spet pobotamo, beremo, pišemo, pošiljamo e-pošto in objavljamo kreacije na socialnih omrežjih. Kuhinja ustvarja ritem našega dne.

Preberite več

Studio Domestika

Ko smo prvič odkrivali pogled nemcev in nemk na pomembnost kuhinje v njihovih domovih smo postajali zmeraj bolj navdušeni. Studio Domestika vam nudi kuhinje po meri. Ključna prednost teh je individualni izbor materialov, barv in elementov, tako po višini, kot tudi globini.

Dodatna prednost naših kuhinj po meri je, da ni potrebnih doplačil pri predelavah, kot je to praksa pri večini ostalih ponudnikov. Ob tem vam skrbno načrtovanje in vrhunska obdelava materialov zagotavljajo maksimalno varnost in minimalno tveganje za reklamacije. Pri vseh doslej dobavljenih kuhinjah po meri, še nismo imeli reklamacije, kar je izjema v slovenskem prostoru. Naš cilj je, da ta izjema postane pravilo. Vabimo vas, da skupaj z nami postanete del te spremembe na bolje.

KUHINJE

IZDELAJTE KUHINJO PO MERI

3D IZRIS
Layout
Primary Color
default
green
orange
default
green
orange
Secondary Color
default
green
orange
Spoštovani,

varnost in zdravje sta v času razsajajočega koronavirusa ključnega pomena!

Obveščamo vas, da smo do nadaljnjega zaprli naša salona in se 
preselili vsak v svojo domačo pisarno.

Odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem roku.

Z veseljem vam bomo še naprej pomagali reševati predloge za Vašo kuhinjo!

Pustite nam mere in želje za Vašo bodočo kuhinjo!

OSTANITE ZDRAVI
Lep pozdrav.

Kuhinje Domestika d.o.o.